Διακοσμήστε το μπάνιο σας

Το μπάνιο καλύπτει τα λιγότερα τετραγωνικά μέσα στο σπίτι σας, παρόλα αυτά είναι ο πρώτος χώρος που απαιτείται να είναι ολοκληρωμένος και λειτουργικός. Για αρκετούς από εσάς είναι χώρος χαλάρωσης και ευεξίας καθώς επίσης και ο χώρος όπου προετοιμάζεστε για κάθε σας έξοδο, κάνοντας ένα τελευταίο «τσεκ» πριν φύγετε από το σπίτι σας.

 

 

 

 

 

…είναι ο χώρος που εξασφαλίζει την υγιεινή σας!

Το μπάνιο καλύπτει τα λιγότερα τετραγωνικά μέσα στο σπίτι σας, παρόλα αυτά είναι ο πρώτος χώρος που απαιτείται να είναι ολοκληρωμένος και λειτουργικός. Για αρκετούς από εσάς είναι χώρος χαλάρωσης και ευεξίας καθώς επίσης και ο χώρος όπου προετοιμάζεστε για κάθε σας έξοδο, κάνοντας ένα τελευταίο «τσεκ» πριν φύγετε από το σπίτι σας.

 

Οφείλετε λοιπόν να οργανώσετε σωστά την διαρρύθμισή του για την καλύτερη διευκόλυνσή σας. Συμβαδίζοντας πάντα με την αισθητική και το προσωπικό σας γούστο μπορείτε να επιλέξετε τα απαραίτητα αξεσουάρ μπάνιου που θα ολοκληρώσουν την εικόνα του και την δική σας εξυπηρέτηση.

 

Η έμπνευση αποτελεί για αυτόν τον χώρο τον καλύτερο σύμμαχό σας ώστε να εξασφαλίσετε μία τάξη και διαρρύθμιση στον μικρό αυτόν χώρο. Στις μέρες μας παρέχεται μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μπάνιου που γίνονται οι καλύτεροί σας βοηθοί ώστε να διεκπεραιώνετε τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού σας και στην προσωπική σας υγιεινή.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΤΥΠΩΣΕΩΝ

 

Είτε επιλέγετε ανάμεσα σε ένα μοντέρνο μπάνιο, είτε διαλέγετε την art deco αισθητική με απόδοση θεατρικότητας στον χώρο, είτε το vintage ύφος ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για να εξασφαλίσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα παράλληλα με την χρηστικότητα στον χώρο.

 

Οι απλές λύσεις έρχονται για να απαντήσουν στις απορίες σας!

 

Ας ασχοληθούμε για αρχή με τον χώρο της μπανιέρας. Την στιγμή που απολαμβάνουμε το ντουζ ύστερα από μία κουραστική μέρα στην δουλειά, θέλουμε όλα να είναι ολοκληρωμένα και βολικά. Μικρές λεπτομέρειες παίζουν βασικό ρόλο. Τοποθετήστε μέσα στην μπανιέρα ένα αδιάβροχο πατάκι πάνω στο οποίο θα πατάτε, αποφεύγοντας τις γλιστερές επιφάνειες την στιγμή που πέφτουν οι σαπουνάδες.

 

Το νερό είναι το βασικό στοιχείο στο μπάνιο. Η είσοδος μας στον χώρο σηματοδοτεί το άνοιγμα μιας βρύσης. Τις περισσότερες φορές όμως η θέα ενός μπάνιου γεμάτο νερά είναι ανυπόφορη έως εκνευριστική. Αποφύγετέ το, καλύπτοντας την μπανιέρα με την κατάλληλη για εσάς κουρτίνα μπάνιου. Επιλέγοντας χρώμα, σχέδιο και ποιότητα υφάσματος δίνετε την λύση, στολίζοντας τον χώρο, έχοντας χρηστικότητα. Παράλληλα προσφέρετε και στις νότες διακόσμησής του, αφού ο χρωματικός σχεδιασμός ενός αξεσουάρ προσδίδει χαρακτήρα χωρίς περιττές δαπάνες. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ να καθαρίζετε τακτικά την κουρτίνα, καθώς φιλοξενεί πλήθος βακτηρίων και μικροβίων.

 

Προχωρώντας στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του μπάνιου…

 

Η λεκάνη είναι συνήθως το μήλο της έριδος καθώς μία οικογένεια την χρησιμοποιεί διαφορετικά. Πώς να διευθετήσετε αυτό το πρόβλημα; Τοποθετήστε ένα καπάκι στην λεκάνη, ώστε να εξασφαλίσετε μία ολοκληρωμένη υγιεινή για όλα τα μέλη. Τις περισσότερες φορές διατίθεται μαζί με ένα σετ ίδιου χρώματος από σαπουνοθήκες και ποτηροθήκες. Αν λοιπόν είστε λάτρης της ενιαίας διακόσμησης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το προνόμιο.

 

Το πιο στυλάτο μέρος στο μπάνιο…

 

Είναι ο καθρέπτης! Η επιλογή του καθρέπτη ή η αντικατάστασή του από έναν άλλον που κρίνεται πιο κατάλληλος, είναι η νούμερο ένα αλλαγή σύμφωνα με τους ειδικούς που θα αλλάξει ριζικά τον χώρο σας. Ένα τρικ το οποίο προσδίδει φωτεινότητα και λάμψη στον χώρο, ειδικά αν πάνω από αυτόν υπάρχουν προβολείς φωτός.

Και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Μερικά από τα αξεσουάρ που αλλάζουν, εξιδανικεύουν, ομορφαίνουν το μπάνιο είναι το καλάθι απλύτων, το καλαθάκι του μπάνιου, ακόμα και τα αντιολισθητικά πατάκια που τοποθετείτε δίπλα στην λεκάνη. Η πρωτοτυπία, η αυστηρότητα, η καινοτομία έρχονται να συμπληρώσουν τις αρχικές επιλογές σας στην διακόσμηση του μπάνιου σας. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα αφού δείτε μία πλήρη γκάμα προτάσεων.

Η διακόσμηση του μπάνιου

Προσέξτε…!!

 

Μην τοποθετήσετε στον χώρο μία πληθώρα από αντικείμενα τα οποία και θα χαλάσουν την αισθητική του μπάνιου και θα αποδώσουν μία σύγχυση στον χώρο χωρίς λόγο. Επιλέξτε ένα ενιαίο μοτίβο.

Μην επιλέξετε τα έπιπλα του μπάνιου σας με βάση μόνο το design αλλά και την χρηστικότητά τους. Μερικές φορές κάτι ακριβό και όμορφο δεν είναι λειτουργικό για έναν μικρό χώρο.

 

Τέλος….εφοδιαστείτε με κεριά για να ολοκληρώσετε την ηρεμία και την γαλήνη μετά από μία κουραστική μέρα!

{fshare}