Εγγυήσεις

Στο myperfecthome προτεραιότητα μας είναι να μένετε ικανοποιημένοι με κάθε αγορά σας. Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες.
Τα προϊόντα μας τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας, οι όροι της οποίας διαφοροποιούνται ανάλογα με τον κατασκευαστή, ο οποίος αναλαμβάνει την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Για την ακριβή χρονική διάρκεια εγγύησης θα ενημερωθείτε από την περιγραφή του κάθε προϊόντος που υπάρχει στο e-shop μας ή από την συσκευασία του όταν αυτό έρθει στα χέρια σας.

Όροι Εγγύησης Η εγγύηση καλύπτει το προϊόν για χρονικό διάστημα 24 μηνών από την αγορά του. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος η οποία αποδεικνύεται με την προσκόμιση της απόδειξης και της εγγύησης.
Η εγγύηση δεν ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:

Μη προσκόμιση παραστατικού αγοράς.
Ζημία του υλικού που προκλήθηκε από απροσεξία ή κατά τη μεταφορά του.
Λόγω ακατάλληλης τοποθέτησης.
Μετατροπές ή επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.
Φθορά της επινικέλωσης λόγω μεθόδων καθαρισμού μη εγκεκριμένων (σκληρά καθαριστικά τύπου viakal κλπ.).

 

Ακύρωση παραγγελίας

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα προτού αυτή αποσταλεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει χρέωση των εξόδων μεταφοράς.

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας, για την ακύρωση της παραγγελίας σας, τηλεφωνικά στο 210-3228682 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με Fax στο 210-3310284

 

Επιστροφές

Στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι από κάποιο προϊόν του myperfecthome έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 48 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε.

Εφόσον τα επιστρέψετε με δικό σας μέσο στο φυσικό κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς του προϊόντος από την υπηρεσία μεταφορών που θα επιλέξετε.

 Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα όπως

  • Ρόλερ Σκίασης, Μεταλλικά Στόρια, Ξύλινα Στόρια, Υφασμάτινες Περσίδες, Σήτες διότι κατασκευάζονται στις ζητούμενες διαστάσεις.
  • Πάγκοι Κουζίνας
  • Καλύψεις - Αξεσουάρ Τζακιού
  • Κουρτινόξυλα Σφυρήλατα - Κουρτινόξυλα Πατίνες , Μετόπες ξύλινες - Μετόπες αλουμινίου
  • Ταπετσαρίες που έχουν εισαχθεί από το εξωτερικό
  • Πτυσσόμενες Πόρτες
  • Μάσκουλα
  • Πόμολα πόρτας σε επίχρυσο, χαλκό, κόκκινο χρώμα, πατίνες, σφυρήλατα ή ειδικές παραγγελίες
  • Λευκά είδη με ανοιγμένες συσκευασίες

Σε προϊόντα όπως Φωτοταπετσαρίες, Πίνακες - Καμβάδες και Διαχωριστικά χώρου δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας, επιστροφή ή αλλαγή τους.

Προσοχή! Σε περίπτωση που το προιόν που επιστρέφεται είναι ελαττωματικό* ή δεν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία ή δεν περιλαμβάνεται το αντίστοιχο παραστατικό (Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής πώλησης) τότε αυτό θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Τέλος εφόσον παραληφθεί και ελεγχθεί το προϊόν, επικοινωνούμε μαζί σας για την αντικατάσταση ή επιστροφή των χρημάτων.

* Κατά την αποστολή των προϊόντων προς επιστροφή, τα προϊόντα θα πρέπει να συσκευάζονται έτσι ώστε να παραλαμβάνονται στην αρχική τους κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση, αν τα προϊόντα που παραλαμβάνουμε είναι χτυπημένα, δεν θα γίνονται δεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον αποστολέα με δική σας χρέωση.

 

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας, πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος, τηλεφωνικά στο 210-3228682 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με Fax στο 210-3310284