Καλέστε μας στο: 210.322.8682

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τρόποι Πληρωμής και Όροι χρήσης

Τρόποι Πληρωμής και Όροι χρήσης

Το Κατάστημά μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με:

1. Αντικαταβολή

Πληρώνετε την courier ή τα ΕΛΤΑ ή τον μεταφορέα της εταιρείας μεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες:

Χρόνος παράδοσης από 3 έως 15 ημέρες

Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής, επιβαρύνουν τον Πελάτη, εκτός εάν τα παραδώσετε οι ίδιοι στο Κατάστημά μας.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετική διεύθυνση χρέωσης και διαφορετική διεύθυνση αποστολής των εμπορευμάτων, ώστε να μπορείτε να στείλετε κάποιο δώρο σε περιοχή άλλη απο αυτήν που κατοικείτε.

Έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε μια λίστα γάμου, όπου οι φίλοι σας μπορούν να αγοράσουν δώρα για εσάς. Τα είδη που θα επιλέξετε, θα σας σταλούν δωρεάν.

Οι παιδικές ταπετσαρίες του my perfect home είναι στην διάθεσή σας, για να επιλέξετε μέσα από την μεγάλη γκάμα του, τα κομμάτια εκείνα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του χώρου σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι στην διάθεσή σας για να κάνει πραγματικότητα ένα ιδανικό παιδικό δωμάτιο. Διατηρούμε χαμηλές τιμές και τα προϊόντα έρχονται στον χώρο σας άμεσα.

Θέλετε κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο για το παιδικό δωμάτιο; Επιλέξτε παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου με όλη την παρέα της Disney. Διακοσμητικές εφαρμογές που μπορούν να καλύψουν όποια επιφάνεια εσείς επιθυμείτε. Ανακαλύψτε τις οικονομικές προτάσεις μας και πραγματοποιήστε τις αγορές σας με ευκολία από το σπίτι σας. Για να δημιουργήσετε ένα ιδανικό και ζεστό δωμάτιο για το παιδί σας, κάντε την επιλογή σας στο myperfecthome.