Καλέστε μας στο: 210.322.8682

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νέα & Συμβουλές για το σπίτι

Σημαντικά Νέα

Τα μυστικά της μοκέτας

τα μυστικά της μοκέτας

Τους χειμερινούς μήνες το σπίτι είναι πιο ζεστό παρά ποτέ! Το αναμμένο τζάκι, οι μοκέτες, τα χαλιά, είναι αναπόσπαστα κομμάτια του οικιακού χώρου και τον καθιστούν αυτόματα γεμάτο και φιλόξενο.

Δεν είναι λίγες οι φόρες όμως, που δύσκολοι λεκέδες πέφτουν στην μοκέτα και την λερώνουν ανεπανόρθωτα. Όσο και αν προσπαθείτε με τα κοινά καθαριστικά να τους αφαιρέσετε, δεν θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αυτό γιατί πρέπει να ξέρετε τις μυστικές συνταγές.

Περισσότερα

Τοποθετήστε τα πόμολα σας εύκολα!

 

Επιλέξατε μεγάλη προσοχή τα πόμολα για τις ντουλάπες του σπιτιού σας και επιδείξατε την κατάλληλη προσοχή για ταιριάζουν με το δωμάτιο και να αποτελούν αδιάρρηκτο στοιχείο του χώρου.. Και τώρα τι κάνουμε;

Η τοποθέτηση πόμολων στις πόρτες είναι μία από τις πιο απλές διαδικασίες αρκεί να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα για να την διεκπεραιώσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να προσλάβετε κάποιο συνεργείο ή μάστορα αφού μπορείτε να κάνετε την εργασία μόνοι σας με τα κατάλληλα εργαλεία!

Περισσότερα

Οι παιδικές ταπετσαρίες του my perfect home είναι στην διάθεσή σας, για να επιλέξετε μέσα από την μεγάλη γκάμα του, τα κομμάτια εκείνα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του χώρου σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι στην διάθεσή σας για να κάνει πραγματικότητα ένα ιδανικό παιδικό δωμάτιο. Διατηρούμε χαμηλές τιμές και τα προϊόντα έρχονται στον χώρο σας άμεσα.

Θέλετε κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο για το παιδικό δωμάτιο; Επιλέξτε παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου με όλη την παρέα της Disney. Διακοσμητικές εφαρμογές που μπορούν να καλύψουν όποια επιφάνεια εσείς επιθυμείτε. Ανακαλύψτε τις οικονομικές προτάσεις μας και πραγματοποιήστε τις αγορές σας με ευκολία από το σπίτι σας. Για να δημιουργήσετε ένα ιδανικό και ζεστό δωμάτιο για το παιδί σας, κάντε την επιλογή σας στο myperfecthome.