Επιλέξατε μεγάλη προσοχή τα πόμολα για τις ντουλάπες του σπιτιού σας και επιδείξατε την κατάλληλη προσοχή για ταιριάζουν με το δωμάτιο και να αποτελούν αδιάρρηκτο στοιχείο του χώρου.. Και τώρα τι κάνουμε;

Η τοποθέτηση πόμολων στις πόρτες είναι μία από τις πιο απλές διαδικασίες αρκεί να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα για να την διεκπεραιώσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να προσλάβετε κάποιο συνεργείο ή μάστορα αφού μπορείτε να κάνετε την εργασία μόνοι σας με τα κατάλληλα εργαλεία!

Περισσότερα...

 

Το τζάκι αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για κάθε σπίτι και προσφέρει ζεστασιά και θαλπωρή κατά την διάρκεια του χειμώνα. Αυτό το πλεονέκτημα όμως, δεν είναι αυτοσυντήρητο και θέλει και την δική σας συνδρομή για να λειτουργεί ορθά χωρίς να απειλεί την υγεία σας. Έτσι λοιπόν συνθέσαμε τον επτάλογο…! Έναν συνοπτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερα για την λειτουργία του τζακιού και την διασφάλιση της ύψιστης απόδοσής του:

Περισσότερα...

Διακοσμήστε το μπάνιο σας

Το μπάνιο καλύπτει τα λιγότερα τετραγωνικά μέσα στο σπίτι σας, παρόλα αυτά είναι ο πρώτος χώρος που απαιτείται να είναι ολοκληρωμένος και λειτουργικός. Για αρκετούς από εσάς είναι χώρος χαλάρωσης και ευεξίας καθώς επίσης και ο χώρος όπου προετοιμάζεστε για κάθε σας έξοδο, κάνοντας ένα τελευταίο «τσεκ» πριν φύγετε από το σπίτι σας.

 

 

 

 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2